موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ
بازاریابی
زعفران
استراتژیک
بازار
مدیریت بازرگانی

رفتن به سایت اصلی

موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ
موضع یابی استراتژیك بازار زعفران بر اساس توجه به سه ویژگی اصلی رنگ ، عطر و طعم دارای
كاربردهای فراوانی در صنایع غذایی ،رنگرزی و داروایی دارد.تاثیرات این سه عامل یكسان
نمی باشد.بگونه ای كه كوچكترین تغییر در ساختار یا تركیب نهاده های تولید ، فرایندهای تولید، فرایند
فرآوری و فرایند فروش و بازاریابی تاثیر فراوانی بر محصول نهایی ما دارد.لذا مدلی طراحی شده است
كه علاوه بر انطباق با ویژگیهای طبیعی و منحنی عمر محصول در برگیرنده تمامی مفاهیم ،ساختار و
ارتباطات جدیدی می باشد كه در تجارت امروزی كاربرد دارد.مدل پیشنهادی یك مدل تلفیقی از
استراتژیهای رقابتی / تجاری الكترونیكی بوده كه در طراحی آن از مطا لعات و تحقیقات، استراتژیهای
عمومی پورتر و الگوی استراتژیك مایلز و اسنواستفاده شده است.مدل با كاشت گیاه زعفران در زمین
مناسب شروع می شود وبا ترمیم و پیوستگی كاشت پیاز زعفران آن در چهار سال بعد ادامه پیدا كرده و
سعی داردبا تجزیه و تحلیل پروسه كلی تولید محصول زعفران ،حداكثر كارایی را در كوتاه مدت و
اثر بخشی را در بلندمدت در فرایند تولید ایجاد كرده و بهره وری را در خروجی های این مرحله حداكثر
كند.درمراحل فرآوری و بازار یابی و فروش با توجه به نیاز بازار ، از استراتژیهای عمومی پورتر استفاده
شده است ودر مرحله فروش با استفاده از متغیرهای بازاریابی در مدل استراتژیك مایلزو اسنو جهت ارایه
به مشتری نهایی آماده می گردد.البته باید گفت كه هدف از كاربرد استراتژیهای عمومی پورتروطرح
استراتژیك مایلزو اسنو، حصول به كسب جایگاه واقعی بعنوان اصلی ترین برندهای زعفران در جهان
است.
فهرست مطالب صفحه
ه
چكیده پایان نامه 1
فصل اول 3
مقدمه 4
1-1 – بیان مساله 6
2-1 – اهمیت موضوع 6
3-1 – ضرورت تحقیق 7
4-1 – اهداف تحقیق 8
5-1 – سوال و فرضیات تحقیق 8
1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1
1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1
2- . متغییرها 9 5-1
6-1 – روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1
2- . نوع تحقیق 12 6-1
3- . جامعه تحقیق 12 6-1
4- . نمونه تحقیق 12 6-1
7-1 – محدوه (قلمرو) تحقیق 12
8-1 – پیشینه تحقیق 12
9-1 – مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12
10-1 – محدویتهای تحقیق 13
11-1 – واژهای كلیدی 14
فهرست مطالب صفحه
و
فصل دوم 21
مقدمه 22
1-2 – بررسی پروسه سیستماتیك محصول زعفران 24
1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2
بررسی نهاده های تولید در سال اول 27
1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2
2-1- . عامل زمین 32 1-2
3-1- . عامل اقلیم 35 1-2
1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2
2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2
3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2
4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2
5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2
6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2
4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2
1- . مدیریت 44 4-1- 1-2
2- . نیروی كار 45 4-1- 1-2
1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2
2-2- . تكنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2
5-1- . پول و سرمایه 47 1-2
2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2
1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (كاشت) 50 1-2
فهرست مطالب صفحه
ز
1-1- . تراكم بوته ها 51 1-2- 1-2
2-1- . روش و طرز كاشت 52 1-2- 1-2
3-1- . زمان كاشت 54 1-2- 1-2
4-1- . عمق كاشت 56 1-2- 1-2
2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2
1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2
2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2
3-2- . نیروی كار 60 1-2- 1-2
2-2- . مرحله داشت 60 1-2
1- . آبیاری 61 2-2- 1-2
2- . زمان 66 2-2- 1-2
3- . مكان 66 2-2- 1-2
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2
5- . كود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2
3-2- . برداشت 76 1-2
1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2
2- . برداشت ،چیدن و پاك نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2
3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2
4- . توریسم 81 3-2- 1-2
3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2
1-3- . خشك كردن 83 1-2
2-3- . نگهداری 87 1-2
فهرست مطالب صفحه
ح
3-3- . كیفیت 88 1-2
4-3- . خشكاندن 91 1-2
5-3- . فرآوری 92 1-2
1- . تكنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2
2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2
3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2
4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2
4- . بازاریابی و فروش 96 1-2
1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2
1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2
2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2
3- . شكل بسته بندی 100 1-4- 1-2
4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2
1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2
2- . محدودیت كشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2
فصل دوم – بخش دوم 110
1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2
2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2
3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2
1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2
فهرست مطالب صفحه
2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2
3-3- . مدافعین 118 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2
1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2
2-1- . مدافعان كم هزینه 120 3-3- 2-2
4-3- . تحلیگرایان یا واكنشگرایان 122 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2
فصل دوم – بخش سوم 124
1- . كسب و كار الكترونیك چیست؟ 124 3-2
2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2
3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2
4- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 126 3-2
1-4- . محصول 127 3-2
2-4- . قیمت 127 3-2
3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2
4-4- . توزیع یا مكان 131 3-2
5-4- . جامعه 132 3-2
6-4- . مارك گذاری 133 3-2
5- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 133 3-2
1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2
2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2
ط
فهرست مطالب صفحه
ی
3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2
1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2
6- . تحلیل وضعیت شركت 139 3-2
1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2
2- . تحلیل وضعیت نهایی شركت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2
143 SWOT 7- . آنالیز 3-2
143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2
143 SO 2-7- . استراتژی 3-2
144 WO 3-7- . استراتژی 3-2
144 ST 4-7- . استراتژی 3-2
144 WT 5-7- . استراتژی 3-2
144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2
فصل سوم –روش انجام پژوهش 150
1-3 . روش تحقیق 152
2-3 . انواع طرح تحقیق 153
1- . تحقیق اكتشافی 153 2-3
2- . تحقیق توصیفی 154 2-3
3- . تحقیق علی 154 2-3
3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154
1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3
1-1- . روش كتابخانه ای 155 3-3
فهرست مطالب صفحه
ك
2-1- . مراجعه به اسناد و مدارك شركتی 155 3-3
2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3
1-2- . استفاده از روش اكتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3
2-2- . پرسشنامه 156 3-3
4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157
1- . ارایه مدل 158 4-3
2- . روایی 158 4-3
3- . پایایی 159 4-3
5-3 . نحوه توزیع ، تكمیل و جمع آوری پرسش نامه 160
6-3 . جامعه آماری 160
1- . جامعه آماری 161 6-3
7-3 . فرضیات 161
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164
مقدمه 165
فصل چهارم – بخش اول 166
1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الكترونیك 166
1- . شركتهایی كه تولید كننده و صادر كننده هستند 169 1-4
1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4
2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4
1- . مرحله كاشت 176 2-1- 1-4
2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4
3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4
فهرست مطالب صفحه
ل
4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4
5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4
2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4
مصرف كننده(بازار مصرف سنتی یا الكترونیكی) 184
3- . آمیخته بازار یابی الكترونیكی 189 1-4
فصل چهارم – بخش دوم 190
2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191
1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4
1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4
2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاك 199 2-4
3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4
1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4
2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4
4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4
5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4
6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4
4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4
1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4
2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تكنولوژی 214 4-1- 2-4
2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4
فهرست مطالب صفحه
م
1-2- . مرحله كاشت 217 2-4
1- . تراكم بوته ها 217 1-2- 2-4
2- . زمان كاشت 218 1-2- 2-4
3- . روش و طرز كاشت 220 1-2- 2-4
2-2- . مرحله داشت 223 2-4
1- . آبیاری 223 2-2- 2-4
2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4
3- . مكان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4
5- . كوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4
3-2- . مرحله برداشت 229 2-4
1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4
2- . نحوه پاك نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4
3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4
4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4
3- . فرآوری 235 2-4
1-3- . روش خشكاندن 235 2-4
2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4
3-3- . كیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4
4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4
4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4
1-4- . بسته بندی 243 2-4
فهرست مطالب صفحه
ن
1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4
2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4
3- . شكل بسته بندی 244 1-4- 2-4
4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
2-4- . نحوه صادرات 246 2-4
3-4- . محدویت كشورها 248 2-4
4-4- . محصول 248 2-4
5-4- . قیمت 249 2-4
6-4- . تبلیغات 249 2-4
7-4- . رقبا 250 2-4
8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4
9-4- . اقتصاد 252 2-4
فصل چهارم – بخش سوم 254
3-4 . مقدمه 254
1- . توصیف آماری 254 3-4
1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4
2-1- . توزیع فراوانی تعداد كاركنان شركت 256 3-4
2- . توزیع فراوانی مربوط به به كیفیت محصول تولیدی شركتهای صادر كننده زعفران 257 3-4
1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4
2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4
3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4
فهرست مطالب صفحه
س
4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4
5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4
6-2- . میزان آلودگی میكروبی زعفران 264 3-4
7-2- . نگاه كلی به كیفیت زعفران 265 3-4
3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4
1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4
2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4
3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4
4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4
2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4
فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278
1-5 . نتیجه گیری 279
1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5
2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5
3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5
4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه كلی یا اصلی تحقیق 285 1-5
2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286
1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5
2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5
3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5
4- . پیشنهادات در مورد فرضیه كلی یا اصلی 288 2-5
5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5
فهرست مطالب صفحه
ع
چكیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290
فهرست منابع وماخذ 2
به همراه جداول و نمودار

فهرست مطالب صفحه
ه
چكیده پایان نامه 1
فصل اول 3
مقدمه 4
1-1 – بیان مساله 6
2-1 – اهمیت موضوع 6
3-1 – ضرورت تحقیق 7
4-1 – اهداف تحقیق 8
5-1 – سوال و فرضیات تحقیق 8
1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1
1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1
2- . متغییرها 9 5-1
6-1 – روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1
2- . نوع تحقیق 12 6-1
3- . جامعه تحقیق 12 6-1
4- . نمونه تحقیق 12 6-1
7-1 – محدوه (قلمرو) تحقیق 12
8-1 – پیشینه تحقیق 12
9-1 – مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12
10-1 – محدویتهای تحقیق 13
11-1 – واژهای كلیدی 14
فهرست مطالب صفحه
و
فصل دوم 21
مقدمه 22
1-2 – بررسی پروسه سیستماتیك محصول زعفران 24
1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2
بررسی نهاده های تولید در سال اول 27
1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2
2-1- . عامل زمین 32 1-2
3-1- . عامل اقلیم 35 1-2
1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2
2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2
3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2
4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2
5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2
6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2
4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2
1- . مدیریت 44 4-1- 1-2
2- . نیروی كار 45 4-1- 1-2
1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2
2-2- . تكنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2
5-1- . پول و سرمایه 47 1-2
2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2
1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (كاشت) 50 1-2
فهرست مطالب صفحه
ز
1-1- . تراكم بوته ها 51 1-2- 1-2
2-1- . روش و طرز كاشت 52 1-2- 1-2
3-1- . زمان كاشت 54 1-2- 1-2
4-1- . عمق كاشت 56 1-2- 1-2
2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2
1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2
2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2
3-2- . نیروی كار 60 1-2- 1-2
2-2- . مرحله داشت 60 1-2
1- . آبیاری 61 2-2- 1-2
2- . زمان 66 2-2- 1-2
3- . مكان 66 2-2- 1-2
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2
5- . كود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2
3-2- . برداشت 76 1-2
1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2
2- . برداشت ،چیدن و پاك نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2
3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2
4- . توریسم 81 3-2- 1-2
3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2
1-3- . خشك كردن 83 1-2
2-3- . نگهداری 87 1-2
فهرست مطالب صفحه
ح
3-3- . كیفیت 88 1-2
4-3- . خشكاندن 91 1-2
5-3- . فرآوری 92 1-2
1- . تكنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2
2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2
3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2
4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2
4- . بازاریابی و فروش 96 1-2
1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2
1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2
2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2
3- . شكل بسته بندی 100 1-4- 1-2
4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2
1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2
2- . محدودیت كشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2
فصل دوم – بخش دوم 110
1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2
2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2
3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2
1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2
فهرست مطالب صفحه
2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2
3-3- . مدافعین 118 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2
1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2
2-1- . مدافعان كم هزینه 120 3-3- 2-2
4-3- . تحلیگرایان یا واكنشگرایان 122 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2
فصل دوم – بخش سوم 124
1- . كسب و كار الكترونیك چیست؟ 124 3-2
2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2
3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2
4- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 126 3-2
1-4- . محصول 127 3-2
2-4- . قیمت 127 3-2
3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2
4-4- . توزیع یا مكان 131 3-2
5-4- . جامعه 132 3-2
6-4- . مارك گذاری 133 3-2
5- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 133 3-2
1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2
2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2
ط
فهرست مطالب صفحه
ی
3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2
1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2
6- . تحلیل وضعیت شركت 139 3-2
1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2
2- . تحلیل وضعیت نهایی شركت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2
143 SWOT 7- . آنالیز 3-2
143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2
143 SO 2-7- . استراتژی 3-2
144 WO 3-7- . استراتژی 3-2
144 ST 4-7- . استراتژی 3-2
144 WT 5-7- . استراتژی 3-2
144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2
فصل سوم –روش انجام پژوهش 150
1-3 . روش تحقیق 152
2-3 . انواع طرح تحقیق 153
1- . تحقیق اكتشافی 153 2-3
2- . تحقیق توصیفی 154 2-3
3- . تحقیق علی 154 2-3
3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154
1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3
1-1- . روش كتابخانه ای 155 3-3
فهرست مطالب صفحه
ك
2-1- . مراجعه به اسناد و مدارك شركتی 155 3-3
2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3
1-2- . استفاده از روش اكتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3
2-2- . پرسشنامه 156 3-3
4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157
1- . ارایه مدل 158 4-3
2- . روایی 158 4-3
3- . پایایی 159 4-3
5-3 . نحوه توزیع ، تكمیل و جمع آوری پرسش نامه 160
6-3 . جامعه آماری 160
1- . جامعه آماری 161 6-3
7-3 . فرضیات 161
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164
مقدمه 165
فصل چهارم – بخش اول 166
1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الكترونیك 166
1- . شركتهایی كه تولید كننده و صادر كننده هستند 169 1-4
1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4
2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4
1- . مرحله كاشت 176 2-1- 1-4
2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4
3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4
فهرست مطالب صفحه
ل
4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4
5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4
2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4
مصرف كننده(بازار مصرف سنتی یا الكترونیكی) 184
3- . آمیخته بازار یابی الكترونیكی 189 1-4
فصل چهارم – بخش دوم 190
2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191
1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4
1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4
2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاك 199 2-4
3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4
1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4
2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4
4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4
5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4
6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4
4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4
1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4
2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تكنولوژی 214 4-1- 2-4
2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4
فهرست مطالب صفحه
م
1-2- . مرحله كاشت 217 2-4
1- . تراكم بوته ها 217 1-2- 2-4
2- . زمان كاشت 218 1-2- 2-4
3- . روش و طرز كاشت 220 1-2- 2-4
2-2- . مرحله داشت 223 2-4
1- . آبیاری 223 2-2- 2-4
2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4
3- . مكان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4
5- . كوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4
3-2- . مرحله برداشت 229 2-4
1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4
2- . نحوه پاك نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4
3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4
4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4
3- . فرآوری 235 2-4
1-3- . روش خشكاندن 235 2-4
2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4
3-3- . كیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4
4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4
4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4
1-4- . بسته بندی 243 2-4
فهرست مطالب صفحه
ن
1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4
2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4
3- . شكل بسته بندی 244 1-4- 2-4
4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
2-4- . نحوه صادرات 246 2-4
3-4- . محدویت كشورها 248 2-4
4-4- . محصول 248 2-4
5-4- . قیمت 249 2-4
6-4- . تبلیغات 249 2-4
7-4- . رقبا 250 2-4
8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4
9-4- . اقتصاد 252 2-4
فصل چهارم – بخش سوم 254
3-4 . مقدمه 254
1- . توصیف آماری 254 3-4
1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4
2-1- . توزیع فراوانی تعداد كاركنان شركت 256 3-4
2- . توزیع فراوانی مربوط به به كیفیت محصول تولیدی شركتهای صادر كننده زعفران 257 3-4
1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4
2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4
3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4
فهرست مطالب صفحه
س
4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4
5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4
6-2- . میزان آلودگی میكروبی زعفران 264 3-4
7-2- . نگاه كلی به كیفیت زعفران 265 3-4
3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4
1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4
2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4
3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4
4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4
2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4
فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278
1-5 . نتیجه گیری 279
1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5
2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5
3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5
4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه كلی یا اصلی تحقیق 285 1-5
2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286
1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5
2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5
3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5
4- . پیشنهادات در مورد فرضیه كلی یا اصلی 288 2-5
5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5
فهرست مطالب صفحه
ع
چكیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290
فهرست منابع وماخذ 2

بررسی نظریه های شیوه های فرزندپروری با تاکید بر کارکرد والدین از دیدگاه نظریه های روان شناختی

بررسی نظریه های شیوه های فرزندپروری با تاکید بر کارکرد والدین از دیدگاه نظریه های روان شناختی پایان نامه سبک های فرزند پروری نظریه های فرزند پروری عوامل موثر برشیوه های فرزند پروری انواع شیوه های فرزندپروری نظریه های سبک…

مدل ها و مولفه های کارآفرینی سازمانی با تاکید بر موانع آن

مدل ها و مولفه های کارآفرینی سازمانی با تاکید بر موانع آن مدل های کارآفرینی سازمانی انواع مدل های کارآفرینی سازمانی مولفه های کارآفرینی سازمانی مولفه های موانع کارآفرینی سازمانی موانع کارآفرینی سازمانی موانع کارآفرینی سازمانی در ایران ویژگی های…

پرسشنامه بررسی تشخیص و شناخت برند در فروشگاه زنجیره ای

پرسشنامه بررسی تشخیص و شناخت برند در فروشگاه زنجیره ای پرسشنامه برند پرسشنامه تشخیص برند پرسشنامه شناخت برند دانلود پرسشنامه تشخیص و شناخت برند رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه بررسی تشخیص و شناخت برند در فروشگاه زنجیره ای…

پرسشنامه ارزیابی نقش ابعاد سرمایه های اجتماعی بر رضایت شغلی کارکنان

پرسشنامه ارزیابی نقش ابعاد سرمایه های اجتماعی بر رضایت شغلی کارکنان پرسشنامه سرمایه ­های اجتماعی پرسشنامه رضایت شغلی پرسشنامه رضایت شغلی کارکنان پرسشنامه نقش ابعاد سرمایه ­های اجتماعی پرسشنامه ارزیابی نقش ابعاد سرمایه ­های اجتماعی پرسشنامه تاثیر سرمایه ­های اجتماعی…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق روشهای اندازه گیری پایداری

مبانی نظری و پیشینه تحقیق روشهای اندازه گیری پایداری مبانی نظری روشهای اندازه گیری پایداری پیشینه روشهای اندازه گیری پایداری دانلود مبانی نظری روشهای اندازه گیری پایداری پیشینه تحقیق روشهای اندازه گیری پایداری ادبیات نظری روشهای اندازه گیری پایداری پیشینه…

پاورپوینت تحلیل برنامه استراتژيک راه‎آهن

پاورپوینت تحلیل برنامه استراتژيک راه‎آهن پاورپوینت تحلیل برنامه استراتژيک راه‎آهن تحلیل برنامه استراتژيک راه‎آهن برنامه استراتژيک راه‎آهن مقاله برنامه استراتژيک راه‎آهن بررسی برنامه استراتژيک راه‎آهن اعتبارات عمراني حمل و نقل و سهم راه‎آهن تحلیل برنامه راه‎آهن پاورپوینت تحلیل برنامه استراتژيک…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک مبانی نظری ارزیابی عملکرد بانک دانلود مبانی نظری ارزیابی عملکرد بانک دانلود پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد بانک ادبیات نظری ارزیابی عملکرد بانک فصل دوم پایان نامه ارزیابی…

مدل ها و نظریه های سنجش و سلامت اداری

مدل ها و نظریه های سنجش و سلامت اداری سنجش سلامت اداری شاخص های سنجش سلامت اداری سنجش سلامت اداری مقاله سلامت اداری مقاله در مورد سلامت اداری مولفه های سلامت اداری تحقیق در مورد سلامت اداری مقاله سلامت نظام…

پروپوزال ارزیابی تطبیقی بستر زیر ساخت های دستگاه های اجرایی برای استقرار مدیریت دانش

پروپوزال ارزیابی تطبیقی بستر زیر ساخت های دستگاه های اجرایی برای استقرار مدیریت دانش مدیریت دانش زیرساخت های مدیریت دانش پیاده سازی مدیریت دانش در سازمان پروپوزال زیرساختهای مورد نیاز پیاده سازی مدیریت دانش هدف از پیاده سازی مدیریت دانش…

  • ارائه مدلی جهت بررسی و اندازه گیری میزان رواج فساد و درجه سلامت سازمان
  • ارائه مدلی جهت بررسی و اندازه گیری میزان رواج فساد و درجه سلامت سازمان مولفه های فساد اداری فساد اداری در شهرداریها عوامل موثر بر فساد اداری عوامل موثر بر کاهش فساد اداری شاخص های اختصاصی سلامت اداری عوامل سازمانی…

  • کتاب «TOEFL CBT» برای داوطلبان دکتری و دانشجویان دکتری کلیه رشته ها برای شرکت در آزمون زبان«‌‌MSRT»
  • کتاب «TOEFL CBT» برای داوطلبان دکتری و دانشجویان دکتری کلیه رشته ها برای شرکت در آزمون زبان«‌‌MSRT» کتاب TOEFL CBT آزمون زبانMSRT دانلود کتاب TOEFL CBT شرکت در آزمون زبانMSRT دانلود کتاب TOEFL CBT برای آزمونMSRT دانلود منابع آزمون زبانMSRT…

  • بررسی روش ارزیابی متوازن به عنوان یک سیستم ارزیابی عملکرد با تشریح مدل های ارزيابی عملكرد
  • بررسی روش ارزیابی متوازن به عنوان یک سیستم ارزیابی عملکرد با تشریح مدل های ارزيابی عملكرد روش ارزیابی متوازن سیستم ارزیابی عملکرد مدل های ارزيابی عملكرد ويژگيهای نظام ارزيابی عملكرد سازمانی کارآمد پایان نامه ارزیابی عملکرد روش ارزیابی متوازن به…

  • هزینه یابی بر مبنای فعالیت ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی
  • هزینه یابی بر مبنای فعالیت ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی هزینه یابی بر مبنای فعالیت ارزیابی متوازن ارزش افزوده اقتصادی هزینه یابی بر مبنای فعالیت ارزیابی متوازن و ارزش افزوده اقتصادی رفتن به سایت اصلی هزینه یابی بر مبنای…

  • مکانیزم روانی و نقش آن در سلامت روان با تشریح ابعاد امنیت روانی و سلامت روان
  • مکانیزم روانی و نقش آن در سلامت روان با تشریح ابعاد امنیت روانی و سلامت روان ابعاد امنیت روانی ابعاد سلامت روان ملاك های سلامت روان عوامل موثر بربهداشت روانی سلامت روان از دیدگاههای مختلف سلامت روانی از نظر مکاتب…

  • مقایسه شرط نامشروع و شرط خلاف مقتضای عقد
  • مقایسه شرط نامشروع و شرط خلاف مقتضای عقد وجوب وفاء شرط باطل بطلان عقد خیار فسخ مشروط له مقتضای ذات عقد چیست؟ شرط نامشروع و شرط خلاف مقتضای عقد در قانون مدنی ایران دانلود مقاله مقایسه شرط نامشروع و شرط…

  • ارزیابی اثرات تبلیغات تجاری و پیشبرد فروش بر خلق و حفظ ارزش ویژه برند
  • ارزیابی اثرات تبلیغات تجاری و پیشبرد فروش بر خلق و حفظ ارزش ویژه برند ارزش ویژه برند ارزش ویژه برند شرکت پارس خزر خلق و نگهداری ارزش ویژه برند تاثیر فعالیت های ترفیع بر خلق و نگهداری ارزش ویژه برند…

  • بررسی گیربکس در خودروهای سواری
  • بررسی گیربکس در خودروهای سواری خودروهای سواری سیستم انتقال قدرت سیستم انتقال قدرت در خودروهای سواری دانلود پروژه بررسی گیربکس در خودروهای سواری دانلود پایان نامه مکانیک دانلود پروژه رشته مکانیک رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه مهندسی مکانیک…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرسختی روانشناختی 2
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سرسختی روانشناختی 2 مبانی نظری سرسختی روانشناختی ادبیات نظری سرسختی روانشناختی چارچوب نظری سرسختی روانشناختی فصل دوم پایان نامه سرسختی روانشناختی دانلود مبانی نظری سرسختی روانشناختی پیشینه سرسختی روانشناختی پیشینه تحقیق سرسختی روانشناختی پیشینه داخلی…

  • مبانی نظری تعهد سازمانی
  • مبانی نظری تعهد سازمانی مبانی نظری تعهد سازمانی دانلود مبانی نظری تعهد سازمانی پیشینه تحقیق تعهد سازمانی ادبیات نظری تعهد سازمانی فصل دوم پایان نامه تعهد سازمانی مبانی نظری و پیشینه تحقیق تعهد سازمانی ادبیات و مبانی نظری تعهد سازمانی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزش افزوده اقتصادی
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزش افزوده اقتصادی مبانی نظری ارزش افزوده اقتصادی ادبیات و مبانی نظری ارزش افزوده اقتصادی پیشینه تحقیق ارزش افزوده اقتصادی دانلود پیشینه تحقیق ارزش افزوده اقتصادی دانلود مبانی نظری ارزش افزوده اقتصادی فصل دوم پایان…

  • مدلسازی تغییرپذیری مکانی و زمانی از آلودگی هوا مربوط به ترافیک: مدلهای رگرسیون ساعتی مورد استفاده برای کربن سیاه
  • مدلسازی تغییرپذیری مکانی و زمانی از آلودگی هوا مربوط به ترافیک: مدلهای رگرسیون ساعتی مورد استفاده برای کربن سیاه مدلسازی تغییرپذیری مکانی و زمانی از آلودگی هوا مربوط به ترافیک مدلهای رگرسیون ساعتی مورد استفاده برای کربن سیاه رفتن به…

  • مقاله رشته هوش مصنوعی با عنوان شبکه های Cascade-Correlation
  • مقاله رشته هوش مصنوعی با عنوان شبکه های Cascade-Correlation مقاله رشته هوش مصنوعی با عنوان شبکه های CascadeCorrelation شبکه های CascadeCorrelation دانلود مقاله رشته هوش مصنوعی با عنوان شبکه های CascadeCorrelation شبکه های عصبی دانلود مقالات کارشناسی ارشد هوش مصنوعی…

  • توان الكتریكی با جریان متناوب
  • توان الكتریكی با جریان متناوب توان الكتریكی جریان متناوب توان الكتریكی با جریان متناوب توزیع برق و تغذیه خانگی دانلود مقاله توان الكتریكی با جریان متناوب دانلود مقالات برق دانلود مقالات مهندسی برق رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله رشته…

  • پاورپوینت تدوين برنامه تجاري (BUSINESS PLAN)
  • پاورپوینت تدوين برنامه تجاري (BUSINESS PLAN) پاورپوینت تدوين برنامه تجاري BUSINESS PLAN ايده تجاري گام اول در طرح تجاري يك برنامه تجاري قابل دفاع ايده تجاري يك مدل كسب و كار چيست؟ اجزاي اصلي برنامه تجاري منطق برنامه بازار تحليل…

  • فرآیند بودجه بندی سرمایه ای با تاکید بر روشهای ارزیابی پروژه ها
  • فرآیند بودجه بندی سرمایه ای با تاکید بر روشهای ارزیابی پروژه ها فرآیند بودجه بندی سرمایه ای ارزیابی پروژه روشهای ارزیابی پروژه ارزیابی پروژه های سرمایه گذاری دانلود پاورپوینت فرآیند بودجه بندی سرمایه ای دانلود پاورپوینت ارزیابی پروژه دانلود پاورپوینت…

  • مقاله رشته معماری با عنوان معماری بیونیک
  • مقاله رشته معماری با عنوان معماری بیونیک بیونیک معماری معماری بیونیک دانلود مقاله رشته معماری با عنوان معماری بیونیک سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فروش فایل fileina فروشگاه ساز فایل فروشگاه فایل خرید…

  • انتخاب قانون حاکم بر ماهیت دعوی توسط طرفین دعوی
  • انتخاب قانون حاکم بر ماهیت دعوی توسط طرفین دعوی بررسی اصل حاکمیت اراده بررسی اصل حاکمیت اراده در ماده 968 قانون مدنی بررسی اصل حاکمیت اراده در ماده 27 قانون داوری انتخاب صریح بر اساس اصل حاکمیت اراده انتخاب قانون…

  • پرسشنامه بررسی عوامل موثر بر قصد مصرف کننده برای خرید کالای لوکس
  • پرسشنامه بررسی عوامل موثر بر قصد مصرف کننده برای خرید کالای لوکس پرسشنامه قصد خرید مشتریان پرسشنامه قصد خرید مصرف کننده پرسشنامه قصد خرید مشتریان پرسشنامه خرید کالای لوکس پرسشنامه قصد مصرف کننده برای خرید کالای لوکس پرسشنامه عوامل موثر…

  • پرسشنامه شناسایی و بررسی عوامل موثر بر پیاده سازی تولید ناب در شرکت ماشین سازی اراک
  • پرسشنامه شناسایی و بررسی عوامل موثر بر پیاده سازی تولید ناب در شرکت ماشین سازی اراک پرسشنامه تولید ناب دانلود پرسشنامه تولید ناب پرسشنامه استاندارد تولید ناب دانلود پرسشنامه استاندارد تولید ناب پرسشنامه پیاده سازی تولید ناب پرسشنامه عوامل موثر…

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *